Blanckerserf 7, 8077 RX, Hulshorst (Nunspeet)
06 - 23 54 46 98 info@twin-go.nl
Samen optrekken en werken aan structurele oplossingen

Ik ben Michelle Bonkestoter werkzaam als Deskaccountmanager bij een verzekeringsmaatschappij.

 

Naast dit werk ben ik dirigent van een kinder-/tienerkoor en heb een achtergrond in het spelen van diverse instrumenten en zang. Hierdoor word ik wel eens ingehuurd om les te geven op een middelbare school en dan vooral in zang. Dit betreft dan een binnen schoolse activiteit van zo'n anderhalf uur.

 

Ik was ontzettend aan het zoeken op welke manier ik hierin een leuke afwisselende les kon maken.

De eerste les die ik gaf verliep moeizaam, het was heel erg aftasten en dan kijken wat ze leuk vonden om te doen. De lerares die er bij aanwezig was zat op een stoel naar mij te kijken met een erg boos gezicht en kon mij alleen na afloop van de les vertellen dat ik het vooral niet goed aangepakt had. Ik had helemaal geen zin meer om hier verder mee te gaan. Ik was echter gevraagd om drie lessen te geven en wou dat toch verder goed afronden bij de tweede en derde les.

 

Toen kwam gelukkig Anneke in beeld, ik heb haar gebeld en aangegeven dat ik er helemaal geen zin meer in had en door de eerste les al mijn inspiratie kwijt was en erg onzeker was geworden.

 

Anneke heeft een tijd met mij gesproken en heeft mij heel veel leuke bruikbare tips gegeven. Tips die ik kon gebruiken om een programma te maken en dat af te stemmen op wat deze kinderen leuk vinden en wat dan toch ook nog leerzaam is. Een zeer positief coaching gesprek. Na deze gesprekken was mijn gevoel en houding ten opzichte van deze lessen positief veranderd. Ik ging weer met plezier aan de slag om een leuk programma te maken en met zelfvertrouwen deze les in te gaan. De tweede en de derde les zijn ook veel beter verlopen, ik kon ook veel beter omgaan met de lerares die erbij zat. Het programma was afwisselend en de kinderen waren ook zelf enthousiast.

 

Ik ben Anneke erg dankbaar dat zij mij hierin begeleid heeft.

Michelle Bonkestoter, Muziekdocent op projectbasis