Blanckerserf 7, 8077 RX, Hulshorst (Nunspeet)
06 - 23 54 46 98 info@twin-go.nl
Samen optrekken en werken aan structurele oplossingen

Cursus pedagogiek

Wil je graag meer leren over opvoeden en opvoedingssituaties?  Volg dan nu de erkende opleiding pedagogiek (basis). De NHBO biedt deze cursus van mijn hand aan voor slechts 249 euro. In een jaar tijd kun je een erkend diploma halen, waarmee je bijvoorbeeld een eigen praktijk als opvoedkundige kunt starten.

Maar ook als je gewoon meer wilt weten over opvoeden is dit een goede manier om je kennis te vergroten. Tijdens de cursus kun je rekenen op begeleiding van mij via de mail en het studentenplatform, om zo veel mogelijk uit de cursus te halen.

Opvoeden gaat over veel meer dan alleen maar kinderen groot brengen. Het heeft te maken met ideeën die in de loop der tijd door mensen zijn ontwikkeld, met ontwikkelingspsychologie, met communicatie en met nog veel meer. In deze cursus komen veel onderwerpen aan bod. Alle onderwerpen worden door voorbeelden uit de praktijk dichtbij gebracht. Wil jij privé of professioneel meer te weten komen over opvoeden? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding.

Inschrijven bij de NHBO