Blanckerserf 7, 8077 RX, Hulshorst (Nunspeet)
06 - 23 54 46 98 info@twin-go.nl
Samen optrekken en werken aan structurele oplossingen

Over Twin-Go

Anneke de vries - Studiebegeleiding, Vorming & OnderwijsMijn naam is Anneke de Vries.
Sinds 1986 werkzaam als leerkracht in het basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs.
In 1996 behaalde ik mijn doctoraal pedagogiek en in 2013 rondde ik de HBO-master SEN (Special Educational Needs) af.

Een diversiteit aan kinderen en professionals die er omheen staan maakt het onderwijs boeiend, iedere dag opnieuw.
Veeleisend, dat ook: geen dag gelijk, geen kind gelijk, geen situatie gelijk.
Kinderen met zeer uiteenlopende onderwijsbehoeften bij elkaar in één klas, één groep. Wat een uitdaging voor een leerkracht. Wat een ellende soms ook. Want hoe doe je dat, als je 30 kinderen in de klas hebt?

Ik vond daarin een weg. Een weg, die ik liep met kinderen die een zware rugzak bij zich hadden én met kinderen met niets of bijna niets in diezelfde rugzak. Ik nam mijn eigen rugzak aan kennis en ervaring mee.

Die kennis, opgedaan in de praktijk van elke dag en aangevuld met kennis die andere professionals via universiteit en hogeschool met me wilden delen, wil ik graag doorgeven en op mijn beurt uitdelen aan andere leerkrachten. Vanuit Twin-Go. Met zijn tweeën op weg. Niet: ”ik weet, ik weet, wat jij niet weet”, maar een oprechte zoektocht naar de kracht van de leerkracht. Want de leerkracht maakt het verschil in de groep!

Naast coaching en advisering aan leerkrachten en docenten ben ik ook beschikbaar voor het geven van trainingen aan schoolteams en het verzorgen van ouderavonden over tal van onderwerpen. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op over een onderwerp dat u graag wilt behandelen.