Blanckerserf 7, 8077 RX, Hulshorst (Nunspeet)
06 - 23 54 46 98 info@twin-go.nl
Samen optrekken en werken aan structurele oplossingen

Cursus omgaan met autisme

Wil je graag meer leren over AutismeSpectrumStoornissen?  Volg dan nu de erkende opleiding omgaan met autisme van Thuiscursus.nl. De NHBO biedt deze cursus van mijn hand aan voor slechts 209 euro. In een jaar tijd kun je een erkend diploma halen, waarmee je bijvoorbeeld een eigen praktijk als autismecoach kunt starten.

Maar ook als je gewoon meer wilt weten over autisme, PDD-NOS of het syndroom van Asperger is dit een hele goede manier om je kennis te vergroten. Tijdens de cursus kun je rekenen op begeleiding van mij via de mail en het studentenplatform, om zo veel mogelijk uit de cursus te halen.

Bij mensen met autisme werkt de informatieverwerking in de hersenen op een andere manier. Met autisme word je geboren, en blijft gedurende je hele leven een rol spelen. Wil jij privé of professioneel beter leren omgaan met Autisme? Schrijf je dan in voor deze opleiding.

Je leert wat ASS is, de hoofdkenmerken van ASS, het signaleren en diagnosticeren van ASS, theorieën over ASS, oorzaken van ASS, informatieverwerking en leren, zintuigen, ontwikkelingsfasen en ASS, omgaan met angsten en probleemgedrag, de gevolgen van ASS, en een andere manier van kijken naar ASS. In de cursus wordt theorie gekoppeld aan praktijkvoorbeelden, zodat je een goed beeld krijgt van wat je in de dagelijkse praktijk kunt tegenkomen.

Inschrijven bij de NHBO

Momenteel is er overal veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en is een groot voordeel tijdens je sollicitaties. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Nog vragen? Neem gerust contact op: anneke@twin-go.nl.