Blanckerserf 7, 8077 RX, Hulshorst (Nunspeet)
06 - 23 54 46 98 info@twin-go.nl
Samen optrekken en werken aan structurele oplossingen

Beste lezer!

 

Wij willen graag wat vertellen over onze ervaring en geschiedenis met Twin-go!
Onze pleegzoon heeft een jaar begeleiding van Twin-go gehad voor zijn achterstand in sociale vaardigheid en kreeg mentale begeleiding hierin.

 

In de structurele maatschappij met algemene normen en waarden kon onze zoon zijn draai niet vinden tussen kinderen van zijn leeftijd.
Twin-go heeft, na een uitgebreide en intensieve observatie, een stappenplan geformuleerd. Dit plan is in goed overleg en in alle transparante duidelijkheid voor alle betrokkenen, door mevr. De Vries vertaald en uitgevoerd. Deskundigheid en flexibiliteit lieten zien dat onze zoon ging groeien in zijn sociale handigheid. Na een intensieve begeleiding kunnen wij zeggen dat Twin-go absoluut heeft bijgedragen  aan een positieve sociale én mentale ontwikkeling van onze zoon. Thuis is meer rust en stabiliteit door de socialere houding, waarmee hij nu begrip kan tonen én ontvangen van zijn medemens.

 

Mevr. De Vries is ons aanbevolen door basisschool Oud-Zandbergen te Huis Ter Heide en ook via andere zorgverleners in de jeugdzorg zijn wij gewezen op de deskundigheid en goede resultaten van mevr. De Vries.

 

Bedankt Anneke voor je liefde en geduld voor het kind en de mens!!!

Maarten, Chris