Blanckerserf 7, 8077 RX, Hulshorst (Nunspeet)
06 - 23 54 46 98 info@twin-go.nl
Samen optrekken en werken aan structurele oplossingen

Ik leerde Anneke kennen als studente bij de opleiding tot Master SEN (Special Educational Needs) in Zwolle. Tijdens deze opleiding liet Anneke een passie en gedrevenheid zien voor de uitdagingen die kinderen, zowel op het gebied van leren als gedrag, laten zien. Tijdens deze studie leerde ze haar handelen te onderbouwen met theorieën en modellen en bij te stellen, waar nodig. Steeds bleek weer dat Anneke een mensen-mens is, die graag een steentje wil bijdragen aan het geluk van de ander.

 

Met een behoorlijk gevulde rugzak met aanpakken en open  vragen richt ze zich nu in haar coachingspraktijk op de ontwikkeling van jou als mens en professional. Zo maakt ze waar, wat ze in de studie reeds aangaf, in haar prestatie t.a.v. coachen en begeleiden:

 

Ik vond het fijn dat ik haar aan het denken zette over een leerling in haar groep. Daarbij deed ze ontdekkingen die ervoor kunnen gaan zorgen dat ze op een meer positieve manier kijkt naar een kind uit haar groep en dus voor dat kind een prettiger leer-en leefomgeving creëert.  Door coachen is het dus heel goed mogelijk indirect ook het welzijn van kinderen in de school te beïnvloeden op een positieve manier. Een van de redenen voor mij om coach te worden!, Anneke de Vries, april 2013.

 

Ik weet dat u bij haar in goede, lieve handen bent! Veel succes, groet van Hanneke

Drs. J.L.A.M. Konsten, Konsten Training & Coaching
http://www.konstentrainingcoaching.nl