Blanckerserf 7, 8077 RX, Hulshorst (Nunspeet)
06 - 23 54 46 98 info@twin-go.nl
Samen optrekken en werken aan structurele oplossingen

Workshops & Trainingen

Altijd al wat meer willen weten over wat er leeft in je groep? Ik verzorg workshops of trainingen over de volgende onderwerpen:

Workshop Kijken naar gedrag

Een workshop over diverse gedragsvarianten. Naast informatie over de meest voorkomende storingen in het gedrag van kinderen, gaan we aan het werk met de eigen perceptie van gedrag: hoe kijk ik naar gedrag en wat kan ik doen om op een andere manier te kijken. Deelnemen aan deze workshop betekent loslaten van vaste patronen en verder durven kijken dan het topje van de ijsberg... onder de waterlijn is nog veel meer!

Workshop Groepsdynamica

Wat maakt een groep tot een groep? Hoe heb ik als professional invloed op groepsprocessen? Een praktische cursus waarmee je direct aan de slag kunt met je groep. We kijken naar concrete situaties die je kunt tegenkomen in je groep, verschillende typen kinderen en de invloed die ze kunnen uitoefenen passeren de revue. Wanneer je deze workshop volgt voor je aan een nieuw jaar begint met een nieuwe groep kinderen, maak je een vliegende start en kun je problemen later in het schooljaar voorkomen.

Andere workshops

Geen workshop over deze twee onderwerpen maar een heel ander onderwerp in gedachten? Neem gerust contact op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe? Boek een workshop of training!